Kritikák I Rólunk I Beküldés

Minőség:
A kép igazából nem, hogy a HD legalját, a 720p-t, de még a 480p-t sem éri el, ami szerintem nagy hiba. Lehet, hogy nem volt olyan eszköz, amivel ezeket a felbontásokat meg lehetett volna valósítani, de rengetegen ezek alapján is elítélnek videókat.
A hang igazából tűrhető mikor nincs zene, mert mikor zene van, olyankor az egész felborul és az aláfestő zenétől nem lehet hallani a hangodat/hangotokat.

Tartalom:
Eléggé érdekes története volt a videónak. A megvalósítás nem a legjobb, illetve egyes helyeken feleslegesen történnek a dolgok. Például rengeteg időn át csak dobálod a seprűt és semmi más nem történik.
Rajtad kívül, a többi szereplő igazából rajtad nevetett, sőt pár helyen mikor ráordítassz a seprűre még a kamera mögül is hallatszanak kuncogások.

Összesítés:
Ez egy bonyolultabb dolog. Látszik, hogy fejlődéssel elfogadható lenne, de egyenlőre olyan, mint ha elmentél volna játszani és ezt felvettétek. Régen mi is játszottunk hasonlókat, (mondjuk nem egy seprűvel dobálóztunk) de ezeket nem vettük videóra és nem töltöttük fel YouTubera. Ne feledd, hogy amit ide feltöltessz lehet, hogy most jó ötletnek tűnik, de a nyoma örökre megtalálható lesz.
Igazából szerintem ezt folytatnod kéne. Iratkozz be egy dráma szakkörre vagy hasonlóra és ott folytasd.

5/2,5

Bandy

Szerző: KV Közösség  2014.01.15. 23:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kvkozosseg.blog.hu/api/trackback/id/tr285760712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása